maandag 29 mei 2017

vormgeving

Vandaag zijn de laatste kleine stukjes gipsplaat aan één zijde gedicht. De andere kant moet nog open blijven omdat de leidingen erdoor heen moeten. Het is een hele puzzel omdat je onder/boven/langs scheve balken moet. Niets is recht in dit huis! Gabriëlle was er deze week en die heeft flink mee geholpen. Het leukste vond ze het om in de moestuin de planten te verzorgen en te zaaien. De eerste dagen hadden we regenachtig weer maar daarna werd het lekker warm. Dus de eerste dagen hebben we de balken op zolder geverfd en de vloer is gelakt.
De opening van het badkamerraam is klaar en het gat in het dak, waar de schoorsteen heeft gestaan, is gedicht. Fijn, weer wat af! De materialen voor de riolering zijn besteld, zo ook nog 2 deuren(hadden verkeerd geteld), chausson materiaux levert  bouwmaterialen en Jos moet nog het een en ander metselen. 
Wat ook leuk is: het terrasje van gite 2 hebben Gabriëlle en ik helemaal ontdaan van mos en onkruid. Dit zat echt erg vast tussen de stenen en nu moet er nog heel fijn grind overheen. Het wachten is op Guy, die zou langs komen om wat af te spreken over zijn offerte en wanneer ie komt. Maar hij laat het afweten.
 deze bomen hadden echt een snoeibeurt nodig, vader en dochter in actie

 Arno heeft veel werk gehad aan dit raam

Het besloten terras van gite 2 ziet er  heel wat beter uit zonder al dat mos en onkruid

vanuit de salon van gite 2 kijk je naar de slaapkamer

3 opmerkingen: