woensdag 6 februari 2019

ongeduld

Herken je het gevoel van ongeduld, je wilt een doel bereiken maar het gaat veel te langzaam naar je zin. Ik moet dus geduld hebben maar voor een ongeduldig mens is dat heel moeilijk!
Ik kan haast niet wachten tot de keuken klaar is en heb aan Jeroen gevraagd of dat als eerste klaar is. Maar ja, het gaat nooit zoals je zelf denkt. Het werk laat zich niet altijd plannen.
Morgen begint Jeroen pas aan het plaatsen van de ophangpunten voor het plafond en daarna kunnen de platen er tegen aan. Van te voren moet een gedeelte van de vloer klaar zijn zodat de kasten teruggezet kunnen worden. Dus nog even volhouden en bikkelen hier op La Cipière ! Ik kan haast niet wachten!!
Hier volgen de plaatjes:

Met de lève-plaque hijs je de  gipsplaat omhoog


In een paar dagen heb je alle platen er tegen aan, inclusief de moeilijke stukjes want niets is recht in dit huis
 
Ons uitzicht
 
Het rommelige muizenhok is nu een nette opbergplaats onder de trap
 
Hier moet nog wat gebeuren: er komt een w.c. en klein gangetje
 
Op een regenavond kwam er een hond bij ons op bezoek; verdwaald en nat tot op het bot. Hij is een nacht gebleven en de volgende dag had ik de eigenaar opgespoord, hij was enorm blij dat ie de baas weer zag.
 
ons zwembad

Hirondelle met voedertafel voor de vogels op het terras

Laatste weken erg veel regen gehad en grijze luchten, vanaf nu wordt het warmer en meer zon(zeggen ze...) Tot de volgende keer!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten