zondag 12 maart 2017

verhuizen

Gelukkig mooi weer tijdens het uitladen van de containers met de verhuizers van Vlugo.



 In eerste instantie staan er veel dozen in de carport. Het is echt een chaos, we hebben dan ook heel wat spullen bij elkaar verzameld in die 24 jaar!
Ondanks het vele werk wat ons wacht hebben we ook oog voor de mooie natuur en de stilte die er is.
Het is wel wennen hier, het is nog niet echt je eigen huis. Als de spullen hun plaats krijgen dan wordt het  wat meer je eigen huis. Het zal toch wel even duren voordat je er aan gewend bent dat je hier leeft.

de mannen van Vlugo waren prima, harde werkers en opgewekt van aard. Bedankt voor de hulp!
In het woonhuis moesten we toch heel wat doen.De keuken geplaatst, eerst toch de muren gerepareerd, al die scheuren zijn geen gezicht. Ook maar een verfje erover heen. Jeroen heeft de waterleiding verlegd en daardoor 3x naar de Brico gereden(heen en terug 40 km) voor o.a. knelkoppelingen.


Een bezoekje gebracht aan de burgemeester, mevrouw Joelle Jouanel- Monribot. Zij vulde voor ons de bouwvergunning in maar we misten nog een paar tekeningen met dimensions dus Jeroen heeft Eric Swart gevraagd om ze te sturen. We hebben hier wel geen internet maar dan moeten we naar de P.I.P. (Pole Internationaal) voor de WIFI. Het is een museum van de prehistorie. Hier kun je rustig zitten, maar we hebben geen tijd om rustig te zitten:  de W.C. lekt gigantisch! Dweilen met de kraan open!!
Morgen "le plombier "maar eens bellen.




3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig jullie! Geniet er ook van. Het is inderdaad prachtig en een geweldig uitzicht en rust!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en... hard werken voor een goed doel!!
    Liefs, Hermineke

    BeantwoordenVerwijderen