woensdag 25 januari 2017

Deze maand kenmerkt zich o.a. met het in contact treden met de Franse kamer van koophandel, het CCI. (Chambre de Commerce et Industrie) het valt niet mee om de verschillende organisatievormen te snappen. Op een Franse site, waar we waren beland, haakten we af omdat de termen die gebezigd worden niet te snappen zijn voor ons lagelanders. Het is in het Nederlands al moeilijk genoeg!
We zijn verwezen naar een Franse mevrouw die Engels spreekt en ons een voorstel gaat doen.
Het is veel leuker om plannen voor het huis te maken! Jeroen heeft een collega gevraagd om de officiële tekeningen te maken die nodig zijn voor de bouw. Het ziet er heel goed uit, een andere collega maakt de tekening voor de elektra. Fijn dat de mensen ons helpen.Ook de ideeën voor de tuin zijn op papier vast gelegd. We willen veel bloemen en lage struiken planten zodat het er aantrekkelijk gaat uitzien. Een medestudent van Jonas gaat ons daarbij helpen.
Verder  deze maand is het opzeggingen regelen van alle instanties, goede doelen, adreswijzigingen sturen.
Binnenkort hebben we een brunch en borrel georganiseerd om afscheid te nemen van familie en vrienden. Etentjes van ons werk verderop in februari komen er ook aan. Het dorpskrantje weidde een artikel compleet met foto van ons, kortom , genoeg actie!
We hopen dat onze toekomstige tuin net zo fleurig wordt als deze in Engelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten